26 |
Proteus təyini |
Qida və Qeyri qida |
Mikrobioloji |
1 |
40₼
|
|
27 |
Sənaye sterilliyinin təyini |
Qida və Qeyri qida |
Mikrobioloji |
1 |
30₼
|
|
28 |
V.parahaemolyticus təyini |
Qida və Qeyri qida |
Mikrobioloji |
1 |
40₼
|
|
29 |
Şigella təyini |
Qida və Qeyri qida |
Mikrobioloji |
1 |
50₼
|
|
30 |
Streptococcus termophilus təyini |
Qida və Qeyri qida |
Mikrobioloji |
1 |
40₼
|
|
31 |
Ümumi bakteriya təyini |
Yem |
Mikrobioloji |
1 |
100₼
|
|
33 |
İBV variant-QX |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
34 |
İBV variant Q1 |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
35 |
İBV variant-02 |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
36 |
IBV variant-4/91,793 B |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
37 |
İBV variant- Massachusetts |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
38 |
İBV variant D 274 |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
39 |
İBV |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
40 |
Aİ |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
41 |
NDV |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
42 |
MS |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
43 |
MG |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
44 |
AE |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
45 |
Vaksin vaxtı təyini |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
46 |
Listeropol |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
47 |
Avian Mycoplasmosis |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
48 |
Laryngotracheitis İLT |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
49 |
H5N1 |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
50 |
H9N1 |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
51 |
H7 N1 Avian İnfluenza |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
52 |
FadL- adenovirus |
Qan PCR |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
53 |
Titr təyini |
Qan |
Qan xəstəlikləri |
1 |
60₼
|
|
54 |
Yemlərdə NİR paket |
Yem |
NİR |
1 |
30₼
|
|
56 |
Xam kül |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
57 |
Xam selluloz |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
63 |
KOH təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
67 |
Enerji hesablama |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
69 |
Qələvilik |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
71 |
Yağ turşu tərkibi |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
120₼
|
|
72 |
Trans yağ təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
120₼
|
|
73 |
Doymuş yağ miqdarı təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
120₼
|
|
74 |
Doymamış yağ miqdarı təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
120₼
|
|
75 |
Rəng təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
76 |
Kərə yağı faizi |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
120₼
|
|
77 |
Sabunlaşma ədədi |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
78 |
Sabun təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
79 |
Sıxlıq təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
81 |
Yod ədədi (İV) təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
83 |
Fosfatidlərin miqdarının təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
84 |
Ərimə temperaturu təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
86 |
Donma temperaturu təyini (yağlarda) |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
87 |
Efirdə həll olmayan maddələrin təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
88 |
pH təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
89 |
Duz təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
90 |
Alışma temperaturunun təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
91 |
Qlüten (Kleykovina) |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
92 |
Qlüten İndeksi (İDK) |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
93 |
Düşmə ədədi |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
35₼
|
|
94 |
Natura |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
95 |
Şüşəvarilik |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
96 |
Sedimentasiya |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
80₼
|
|
97 |
Növ təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
98 |
Zibil qarışığı |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
99 |
Dən qarışığı |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
100 |
Ələk altı |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
101 |
Ələk üstü |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
102 |
Qırıq dən miqdarı |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
103 |
Sinif təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
104 |
Zərər vericilərlə sirayətlənmə |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
105 |
Vəziyyət |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
106 |
Buğda(paket analiz) |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
160₼
|
|
107 |
Asılı maddə |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
109 |
Bulanıqlıq(NTU) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
110 |
Elektrik keçiriciliyi |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
111 |
Rəng |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
112 |
Qoxu |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
113 |
Şəffaflıq |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
114 |
Oksigen |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
115 |
Oksigenin doyma dərəcəsi |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
116 |
CO2 (mq/l) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
117 |
NH4 |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
118 |
Minerallaşma dərəcəsi (mq/l) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
119 |
Quru qalıq (mq/l) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
120 |
OBS5 |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
121 |
TDS |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
122 |
Total alkalinity |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
123 |
Natrium (Na+) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
124 |
Kalium (K+) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
125 |
Kalsium (Ca2+) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
126 |
Maqnezium (Mg2+) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
127 |
Sulfat (SO42-) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
128 |
Xlorid (Cl-) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
129 |
Karbonat (CO32-) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
130 |
Hidrokarbonat (HCO3-) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
131 |
Nitrat (NO3-) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
132 |
Nitrit (NO2-) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
133 |
Barium (Ba) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
134 |
Brom (Br) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
135 |
Manqan (Mn) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
136 |
Kadmium (Cd) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
137 |
Mis (Cu) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
138 |
Sink (Zn) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
139 |
Silisium (Si) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
140 |
Civə (Hg) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
141 |
Dəmir (Fe) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
142 |
Stronsium (Sr) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
143 |
Qurğuşun (Pb) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
144 |
Alüminium (Al) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
145 |
Bor (B) |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
146 |
Ümumi üzvü maddələr |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
147 |
Ümumi minerallıq |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
148 |
Metanol təyini |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
500₼
|
|
149 |
Prapanol təyini |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
500₼
|
|
150 |
Su paket |
Su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
210₼
|
|
151 |
Qalxma qüvvəsi |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
152 |
Məsaməlilik |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
153 |
Qırıntı miqdarı |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
154 |
Bişmə zamanı |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
155 |
Deformasiya |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
156 |
Ovuntu |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
157 |
Metal qarışığı |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
158 |
İslanma dərəcəsi |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
159 |
Nitritlərin təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
160 |
Nitratların təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
161 |
Brix təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
162 |
CO2 miqdarının təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
163 |
Özlülük təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
165 |
Somatik hüceyrə təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
166 |
Orqanoleptik göstəricilərin təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
168 |
Levomisetin |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
169 |
Tetrasiklin qrupu |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
170 |
Qrizin |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
171 |
Basitrasin |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
172 |
Aflatoksin B1 |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
173 |
Aflatoksin B2 |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
174 |
Aflatoksin G1 |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
175 |
Aflatoksin G2 |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
176 |
Total aflatoksin |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
177 |
Aflatoksin M1 |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
178 |
Okratoksin A |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
179 |
Dezoksinivalenol (Vomitoksin) |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
180 |
T-2 toksin |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
181 |
Patulin |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
182 |
Zearalenon |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
140₼
|
|
183 |
Metallar |
Qida, Qeyri qida, Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
184 |
Pestisidlər |
Qida, Qeyri qida, Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
130₼
|
|
185 |
Sezium-137 |
Qida, Qeyri qida, Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
200₼
|
|
186 |
Stronsium-90 |
Qida, Qeyri qida, Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
200₼
|
|
189 |
Çəki təyini |
Qablaşdırma materialları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
190 |
Qalınlıq təyini |
Qablaşdırma materialları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
191 |
Miqrasiya təyini |
Qablaşdırma materialları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
100₼
|
|
192 |
Tərkib təyini |
Metal, şüşə, plastik materiallar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
300₼
|
|
193 |
Reduksiya edici maddələrin miqdarı |
Qida,qeyri qida |
|
1 |
35₼
|
|
194 |
10%-li HCL-da həll olmayan küllülük |
Qida,qeyri qida |
|
1 |
25₼
|
|
196 |
E.coli |
Su |
Mikrobioloji |
1 |
50₼
|
|
197 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 1 aya qədər |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
150₼
|
|
198 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 2 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
250₼
|
|
199 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 3 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
350₼
|
|
200 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 4 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
400₼
|
|
201 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 5 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
500₼
|
|
202 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 6 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
650₼
|
|
203 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 7 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
700₼
|
|
204 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 8 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
750₼
|
|
205 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 9 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
800₼
|
|
206 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 9-12 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
850₼
|
|
207 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 12-18 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
1000₼
|
|
208 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 18-24 ay |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
1150₼
|
|
209 |
Sürətləndirilmiş rəf ömrü testi - 36 ay və üzəri |
Qida qeyri-qida və su |
Mikrobioloji fiziki-kimyəvi arqonoleptik |
1 |
1500₼
|
|
210 |
Enerji dəyəri paketi (zülal,yağ,karbohidrat) |
Qida qeyri-qida və su |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
200₼
|
|
211 |
Ca |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
212 |
P |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
213 |
Ağlıq |
Un |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
215 |
Bütün növ qus xətəlikləri |
Qan |
Eliza |
1 |
250₼
|
|
216 |
Vaksin vaxtının təyini |
Quş |
Eliza |
1 |
100₼
|
|
220 |
Ümumi alkoqolun təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
221 |
Üzvi turşuların təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
222 |
Qazlı içkilərdə qaz miqdarının təyini(CO2) |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
223 |
Mexaniki zədələnmiş ləpələrin təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
224 |
Büzük mindal təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
225 |
Çürük təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
226 |
Əlavə bitki mənşəli qarışıqların təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
227 |
Susloda quru maddənin təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
228 |
Limon turşusunun kütlə payının təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
229 |
Alma turşusunun kütlə payının təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
230 |
Çaxır turşusunun kütlə payının təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
231 |
Su aktivliyinin təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
232 |
Pestisid qalıqlarının miqdarının təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
150₼
|
|
233 |
Sorbin turşusu |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
120₼
|
|
234 |
Kofeinin kütlə payının təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
120₼
|
|
235 |
Benzoy turşusu |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
120₼
|
|
236 |
Rəngin təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
237 |
Xarici görünüş |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
238 |
Naften turşularının təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
200₼
|
|
239 |
Qələvi ədədinin təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
240 |
Ümumi mexaniki qarışıqlar |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
45₼
|
|
241 |
Politsiklik aromatikkarbohidrogenlər (PAH) |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
200₼
|
|
242 |
Kükürdün miqdarının təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
70₼
|
|
243 |
Setan ədədinin təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
120₼
|
|
244 |
Merkaptan kükürd və hidrogen sulfidin kütlə payının təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
245 |
Turşu ədədinin təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
247 |
Suyun miqdarının təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
248 |
Alışma temperaturunun (açıq,qapalı) butada təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
249 |
Fraksiya tərkibinin təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
250 |
Filtrləşmə temperaturunun həddi təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
60₼
|
|
251 |
Sıxlığın təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
252 |
Donma, bulanma temperaturunun təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
60₼
|
|
253 |
Oksidləşmə sabitliyinin təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
200₼
|
|
254 |
Külün miqdarının təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
255 |
Kokslaşma miqdarının təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
256 |
Kinematik özlülüyünün təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
257 |
Mis lövhədə sınaq |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
258 |
Faktiki qətranlarının miqdarının təyini |
Neft və Neft məhsulları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
259 |
Kinematik özlülüyün təyini |
Mühərrik və transfarmator yağları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
260 |
Özlülük indeksinin təyini |
Mühərrik və transfarmator yağları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
261 |
Suda həll olan turşu və qələvilərin miqdarının təyini |
Mühərrik və transfarmator yağları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
262 |
Mexaniki qarışıqların miqdarının təyini |
Mühərrik və transfarmator yağları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
46₼
|
|
263 |
Suyun miqdarının təyini |
Mühərrik və transfarmator yağları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
38₼
|
|
264 |
Donma temperaturunun təyini |
Mühərrik və transfarmator yağları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
65₼
|
|
265 |
Rəngin təyini |
Mühərrik və transfarmator yağları |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
16₼
|
|
266 |
Görünüş |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
10₼
|
|
267 |
Qatı maddələrin miqdarı təyini |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
268 |
Özlülüyün təyini |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
45₼
|
|
269 |
Su ilə durulaşdırma sınağı |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
270 |
Saxlanılma təminatı |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
35₼
|
|
271 |
Donmaya davamlılıq |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
272 |
Temperatura davamlılıq |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
55₼
|
|
273 |
Hidrogen ionlarının qatılığının təyini |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
274 |
Örtülmə məsrəfi |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
35₼
|
|
275 |
Suya davamlılıq |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
20₼
|
|
276 |
Qələviyə davamlılıq |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
277 |
Ovulma davamlılığı |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
278 |
Parlaqlığın ölçülməsi |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
35₼
|
|
279 |
Sıxlığın təyini |
Boyalar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
22₼
|
|
280 |
Orqanoleptik göstəricilərin təyini |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
5₼
|
|
281 |
NaCl-in kütlə payının təyini |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
45₼
|
|
282 |
Turşuluğun təyini |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
55₼
|
|
283 |
Uçucu maddələrin miqdarının təyini |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
284 |
Spirtdə həll olmayan maddələrin miqdarının təyini |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
35₼
|
|
285 |
Sabunlaşmamış yağlı maddələr |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
75₼
|
|
286 |
Suda həll olmayan maddələrin miqdarının təyini |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
45₼
|
|
287 |
Cəmi aktiv maddələrin kütlə payının təyinii |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
80₼
|
|
289 |
Hidrogen ionlarının qatılığının təyini |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
290 |
Qeyri-üzvi duzlar |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
45₼
|
|
291 |
Köpüklənmə |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
45₼
|
|
292 |
Parıltı nöqtəsi |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
15₼
|
|
293 |
Ələküstü qalınlıq |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
294 |
Temperatura qarşı davamlılıq |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
295 |
Aktiv Oksigenin kütlə payı |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
296 |
Yuma qabiliyyəti |
Yuyucu vasitələr |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
297 |
Termofil anaerob |
Qida və Qeyri-qida |
Mikrobioloji |
1 |
30₼
|
|
299 |
Aerob |
Qida və Qeyri-qida |
Mikrobioloji |
1 |
30₼
|
|
300 |
Fakultativ anaerob |
Qida və Qeyri-qida |
Mikrobioloji |
1 |
30₼
|
|
301 |
Kaproloji |
Qida |
Parazitoloji |
1 |
20₼
|
|
302 |
SO2 təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
% |
60₼
|
|
314 |
Kif*** |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
25₼
|
|
315 |
Maya* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
25₼
|
|
316 |
Kif-Maya* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
35₼
|
|
317 |
BÇQB*** (koliformlar) |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
35₼
|
|
318 |
BÇQB*** (koliformlar) |
Su |
Mikrobioloji |
1 |
45₼
|
|
320 |
MAFAnM 37*** |
Su |
Mikrobioloji |
1 |
35₼
|
|
321 |
MAFAnM 22*** |
Su |
Mikrobioloji |
1 |
35₼
|
|
322 |
MAFAnM*** |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
25₼
|
|
323 |
Clostridium perfringens* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
50₼
|
|
324 |
Enterococclar* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
50₼
|
|
325 |
Enterobakteriyalar |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
40₼
|
|
326 |
B.Cerius |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
50₼
|
|
327 |
B.subtilus |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
50₼
|
|
328 |
Pseudomonas aeruginosa* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
50₼
|
|
329 |
Staphylocaccus aureus* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
45₼
|
|
330 |
E.coli* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
40₼
|
|
331 |
L.monosytogenes təyini* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
50₼
|
|
332 |
Legionellanın təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
60₼
|
|
333 |
Kartof xəstəliyi (bacillus mesentericus) |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
35₼
|
|
334 |
Sulfid reduksiya edici |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
35₼
|
|
335 |
Süd turşusu bakteriyalarının təyini* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
35₼
|
|
336 |
Anaerob bakterialar |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
40₼
|
|
337 |
Antibiotik həssaslığı* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
60₼
|
|
339 |
Nəmlik* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
340 |
Qələviliyin təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
341 |
Quru maddə hesabı ilə ümümi şəkərin kütlə payının təyini* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
343 |
Quru maddə hesabı ilə yağlılığın təyini* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
35₼
|
|
344 |
Xam nişasta* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
345 |
Şəkər(Karbohidrat)* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
346 |
Xam protein(zülal)* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
50₼
|
|
347 |
Xam yağ* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
35₼
|
|
348 |
Ureaz təyini* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
349 |
KOH təyini |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
40₼
|
|
350 |
Turşuluq* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
30₼
|
|
351 |
Peroksid* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
35₼
|
|
352 |
Sıxlıq təyini* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
353 |
Sınma ədədi (ND50, ND20) təyini* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
354 |
Yağlılıq təyini* |
Yağlar |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
356 |
Diastaz ədədi |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
% |
40₼
|
|
357 |
10%-li HCl məhlulunda həll olmayan kül* |
Qida,Yem və Qida əlavələri |
Fiziki-Kimyəvi |
1 |
25₼
|
|
358 |
Diametr |
Qida və Qeyri-qida |
Fiziki |
1 |
15₼
|
|
359 |
Uzunluq |
Qida və Qeyri-qida |
Fiziki |
1 |
15₼
|
|
360 |
Həcmi kütlə |
Qida və Qeyri-qida |
Fiziki |
1 |
15₼
|
|
361 |
N2 azot teyini |
Qida ve qeyri qida |
Fiziki kimyevi |
1 |
30₼
|
|
362 |
GMO* |
Qida, qeyri qida və qida əlavələri |
Fiziki kimyevi |
1 |
300₼
|
|
363 |
Təmizliyin və tullantıların təyini |
Toxum |
Fiziki kimyevi |
1 |
20₼
|
|
364 |
Cücərmə qabiliyyətinin təyini |
Toxum |
Fiziki kimyevi |
1 |
30₼
|
|
365 |
Həyatilik qabiliyyətinin təyini |
Toxum |
Fiziki kimyevi |
1 |
30₼
|
|
366 |
Böyümə qüvvəsinin təyini |
Toxum |
Fiziki kimyevi |
1 |
40₼
|
|
367 |
1000 toxumun cəkisinin təyini |
Toxum |
Fiziki kimyevi |
1 |
20₼
|
|
368 |
Xəstəliyə yoluxmanın təyini |
Toxum |
Fiziki kimyevi |
1 |
30₼
|
|
369 |
Ziyanvericilərlə sirayətlənmənin təyini |
Toxum |
Fiziki kimyevi |
1 |
30₼
|
|
370 |
Salmonella*** |
Qida, qeyri qida və qida əlavələri |
Mikrobioloji |
1 |
50₼
|
|
371 |
Peroksidaza |
Qida ve qeyri qida |
Fiziki kimyevi |
1 |
40₼
|
|
372 |
Spirtin spirt faizi |
Qida ve qeyri qida |
Fiziki kimyevi |
1 |
60₼
|
|
373 |
Növ təyini hər bir növ üçün (mal əti, qoyun əti, keçi əti, donuz əti, at əti, quş əti, eşşək əti) |
Qida ve qeyri qida |
PCR |
1 |
300₼
|
|